Lapin Erämessut

Seuraavat Lapin Erämessut 10.-13.5.2018

Yhdeksännen Lapin Erämessut järjestetään Rovaniemellä Lappi Areenalla 10.-13.5.2018. Messut ovat neljäpäiväiset ja messujen ensimmäinen messupäivä on helatorstai. Messujen viimeinen päivä sunnuntai on äitienpäivä ja silloinhan kaikki isät palkitsevat äidit messumatkalla.

Lippujen verkkokauppa aukeaa kevään aikana näillä sivuilla.


Lapin Erämessut 2016 onnistuneesti päätökseen

Kahdeksannet Rovaniemellä järjestetyt Lapin Erämessut on saatu päätökseen. Viimeisenä messupäivänä Lappi Areenalla vieraili 6607 kävijää.

Kokonaiskävijämäärä messuilla oli 20561. Tavoitteena ollut tasaluku ylittyi reilulla viidellä sadalla. Kävijämäärä on kolmipäiväisten messujen ennätys.

Messujen kokonaisilme oli sateisesta säästä huolimatta iloinen ja leppoisa. Näytteilleasettajat tekivät hyvin kauppaa ja jakoivat tietoutta.

Erittäin moni näytteilleasettaja varasi osasto kahden vuoden kuluttua oleville messuille.

Messuorganisaatio kiittää näytteilleasettajia, messukävijöitä ja kaikkia talkoolaisia. Olemme erittäin tyytyväisiä. Oli ilo työskennellä kanssanne.


Kahdeksannet Lapin Erämessut tulossa

Rovaniemen Lappi Areenalla järjestetään 13.-15.5.2016 jo kahdeksannet Lapin Erämessut. Nyt on tulossa semmoinen kattaus, että  messuille kannattaa tulla kauempaakin. Kolme hallia, paljon uutta ohjelmaa, Seikkailupuisto Huima aivan messuportin vieressä. Nähtävää, koettavaa, maistettavaa, ihmeteltävää, opittavaa ja ostettavaa. Messujen aukioloajat ovat seuraavat: Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16. Tervetuloa.