Messukävijälle

Messujen ohjelmat (Päivitetty 24.5.) 

Messujen ohjelmat ovat valmistuneet. Ohjelmaa on monessa paikkaa. Ouluhallissa on ohjelmaa ohjelmalavalla ja hallin katsomossa Eräkinossa. Hallissa on myös Messustudio, missä on haastatteluja nonstoppina. Ulkoalueella on ohjelmaa Aquademossa, jättiakvaariolla, Konekarhu Jokke ja Koneilves Jamppa. Ulkoalueella myös dronelennätystä parittomina tunteina ja kaiken tämän lisäksi ohjelmaa on myös Koirakadulla, agilityesityksiä ja koiran etsitänäytöksiä.

OHJELMA LAVALLA           OHJELMA JÄTTIAKVAARIOLLA         ERÄKINO KOIRAT JA DRONE


Messujen aukioloajat: to-la 10-18, su 10-16


Lippujen ennakkomyynti on alkanut verkkomyyntinä näillä nettisivuilla. Liput voi ennakkoon ostaa edullisemmin kuin messuportilta.

Lippuja myydään TÄÄLLÄ


Messujen ohjelma on valmistumassa lopulliseen muotoonsa. Luvassa on kuitenkin huikeaa settiä. On koettavaa, kuunneltavaa, nähtävää, maisteltavaa, koettavaa ja tottakai ostettavaa. Mukana on myös ns. julkkiseräihmisiä. Pieni raotus messuilla koettavaan. Ensimmäistä kertaa näin pohjoisessa on esillä Aquademo. No mikäs se sitten on? Siitä hiukan tuonnempana. Innokkaimmat voivat toki googlettaa 🙂


Pohjois-Suomen Erämessut ovat siirtyneet digiaikaan. Messuohjelman ja aikataulut voi ladata suoraan kännykkään asentamalla ilmaisen Lapin Messut -sovelluksen Applen App storesta tai Google play –kaupasta sitä tukeville laitteille. Sovellus löytyy hakusanalla Lapin messut.

  • Messusovellus on nykyaikainen tapa jakaa tietoa nopeasti. Sovelluksessa on nähtävillä tiedotteiden ja messukartan lisäksi yhteistyökumppaneiden ja näytteilleasettajien tiedotuksia, Lapin Messujen tiedottaja Erkki Kuoksa valottaa.