Pohjois-Suomen Erämessut

Messukävijälle

MESSUJEN LIPPUKAUPPA ON AVATTU

Lippukauppaan etusivun painikkeesta

Liput: 

Aikuiset:                              20€
Nuoret (10 – 15v.):             10€
Kokoaika aikuiset (to – su) 40€
Kokoaika nuoret (to – su)   20€

Kokoaikaliput vaihdetaan rannekkeeseen sisäänkäynnillä.

Alle 10 vuotiaat lapset pääsevät messuille ilmaiseksi aikuisen kanssa.

Avustaja ilmaiseksi avustettavan kanssa.

Ryhmäliput, vähintään 10 hlö -10%. Ryhmäliput tilattavissa info@lapinmessut.fi viimeistään 5,5,2023 mennessä.

Messut ovat avoinna:
Torstai 18.5. klo 10-18, perjantai 19.5. klo 10-18, lauantai 20.5. klo 10-18 ja sunnuntai 21.5. klo 10-16

Majoitustarjous messukävijälle


Leiritie 10, puh. 044 7031359

Nallikarin Lomakylän majoitustarjous: 

Tervetuloa Nallikari Lomakylään, Ouluun. Lomakylämme sijaitsee vain 4,5 kilometriä kaupungin keskustasta, meren äärellä, Nallikarin kuuluisan rannan vieressä. Messutarjoukseen TÄSTÄ

herkuttelmaan Pohjois-Suomen Erämessuille


Pohjois-Suomen Erämessuille rakentuu tänäkin vuonna erillinen ja monipuolinen ruokamaailma-alue anniskeluoikeuksin. Ruokamaailmassa tarjolla on kotimaisia ja paikallisia makuja trendikästä steert foodia ja kasvisruokaa unohtamatta. KOKO TARJONTA TÄSTÄ 

MESSUJEN OHJELMA RAKENTUU MESSUJEN LÄHESTYESSÄ

Pohjois-Suomen Erämessut haluaa kannustaa naisia eräilyn pariin

Messuilla esiintyy joka päivä naiseräilijä, joka kertoo omasta suhteestaan luontoon ja omasta eräilyharrastuksesta.

Ensimmäisenä esittelyssä on kirjailija Jenni Räinä. Oulussa asuva Jenni on retkeillyt luonnossa lapsesta lähtien. Kirjailijan tuotannossa näkyykin laajasti luonnon käsitteleminen. Kulkijat-teoksessa hän retkeilee yhdeksän naisen kanssa ja teoksessa pohditaan sekä luonnossa liikkumisen viehätystä että naisten eräilyhistoriaa. Samalla teos kysyy, millainen on retleilijän katse luontoon ekokriisin aikana. 

Räinä on kirjoittanut työryhmässä Finlandia-palkitun teoksen Metsä meidän jälkeemme, jossa pohdittiin, millainen on suomalainen metsä. “Vaeltavista ja luonnossa kulkevista naisista on kerrottu vähän, vaikka heitä on aina ollut” -Jenni Räinä. Jenniä pääsee kuuntelemaan Pohjois-Suomen Erämessuilla torstaina 18.5.

 

Retkinikkarilta vinkkejä retkeilyyn

Retkinikkari Joppe Ranta esiintyy joka päivä messujen ohjelmalavalla. Joppe Ranta on pitkän linjan retkeilytoimittaja ja Retkinikkarinakin tunnettu suomalainen outdoor-vaikuttaja. Hän on neljännesvuosisadan mittaisen kirjoittajanuransa aikana tehnyt satoja retkeilyaiheisia artikkeleita, joita on julkaistu mm. Erä- ja Retki-lehtien sivuilla sekä matkailu-, pyöräily- ja partiolehdissä. Hänen retkeilyjuttujaan ja -videoitaan löytyy lukuisilta alustoilta.
Joppe Ranta on outdoor ammattilainen, mutta myös retkeilyn harrastaja ja partiolainen. Joppe on tunnettu erätaitojen osaaja ja varuste-expertti. Hän on toiminut vuosikausia retkeilyvälineiden parissa sekä tehnyt yhteistyötä useiden valmistajien kanssa ja ollut mukana monen tuotteen testaamisessa. Joppe Ranta on kouluttanut, esiintynyt, juontanut, kirjoittanut, valokuvannut ja vaikka mitä. Hän on jakanut erätaitovinkkejä television eräohjelmasarjassa ja toiminut TV-tuotannoissa outdoor-asiantuntijana eli majoitusmestarina sekä toimittanut Retkiradio-nimistä sarjaa helsinkiläisen Radio Majavan kanavalla.
Seuraa sosiaalisessa mediassa: Retkinikkari

Sami Keränen erä- ja luontokuvaaja Suomussalmelta

Metsästystilanteita-valokuvanäyttelyn kuvat ovat esillä Pohjois-Suomen Erämessuilla osastolla D 26, 28. Sami kertoo myös ohjelmalavalla luontokuvauksesta kerran päivässä. Sosiaalisessa mediassa ig, fb ja youtube kanavia löytyy era_ja _luontokuvat nimellä.