Messuilla monipuolista ohjelmaa

Messuilla monipuolista ohjelmaa

Category : Uncategorized

Messuilla on monipuolista ohjelmaa, niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkoalueella on telttakylä, kalankäsittelynäytöksiä ja linnunpönttöjen valmistusta. Sisällä on ilmahirviammuntaa, jousiammuntaa, eräelokuvia maksutta ja perhonheittoa.

Ohjelmalavalla on lavaisäntänä Mato Valtonen. Hän myös esiintyy itse joka päivä. Lavalle hyppäävät torstaina päivän battleen kullankaivaja Jukka Kela ja pieni vihreä mies Mika Flöjt Kuusamosta aiheena kullankaivuu ja kaivokset. Lauantaina battlessa ovat vastakkain kansanedustaja, somepersoona Mikko Kärnä sekä lintubongaaja, kunnallisvaltuutettu Pirkka Aalto.

Lavalle kiipeävät myös Lapin Lintutieteellisen yhdistyksen Esko Nevala ja Ismo Kreivi. He esiintyvät joka päivä. Aiheina ovat mm. Lapin linnut, lintuharrastuksen monimuotoisuus ja pihapiirin linnut. Jukka Kela esiintyy myös yksinään ja esittelee kullanvaskausta. Lauantaina esiintyvät Eränkävijät TV-sarjasta tutut Sanna ja Antti Kokko koirineen. Kaikkina päivinä Taiteilija Kari Holma esittelee akvarelleja Kuusamosta Lappiin.

Sunnuntaipäivä äideille ja lapsille aivan omaa extraohjelmaa. 200 ensimmäiselle äidille yllärilahja ja äidit sisään 10€ (vain verkkokaupasta). Äideit saavat mukaansa myös  linnunpönttöjä. Mato Valtosen Oodi äideille. Lapsille kasvomaalausta, puuhanurkka, messumaskotteja, piirretään kortti äidille, luontovisailua.