Lapin Messut Oy pyörittää jatkossa myös Pohjois-Suomen Erämessuja

Lapin Messut Oy pyörittää jatkossa myös Pohjois-Suomen Erämessuja

Rovaniemellä kymmenet Kelekkamessut ja kahdeksat Lapin Erämessut järjestänyt Lapin Messut Oy järjestää vuoden kuluttua myös Pohjois-Suomen Erämessut Oulussa.

Lentopalloseura Ettan kunniapuheenjohtajan Pentti Uusi-Illikaisen perustama ja ideoima Pohjois-Suomen Erämessut on järjestetty 11 kertaa. Tapahtuma on noussut valtakunnan yhdeksi arvostetuimmista alan tapahtumista. Lentopalloseura Etta ja Lapin Messut Oy ovat tehneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen messujen järjestämisestä.

Solmittu sopimus on jatkumoa Lapin Erämessujen perustamisesta lähtien tehdylle yhteistyölle. Uusi-Illikainen oli konsultoimassa myös Lapin Erämessujen perustamista.

Seuraavat Pohjois-Suomen Erämessut järjestetään 25.-28.5.2017. Talkootoiminnassa tapahtuma jatkaa yhteistyötä Lentopalloseura Ettan ja muiden oululaisten seurojen ja järjestöjen kanssa.

Lapin Messujen toimitusjohtaja Mikko Vikström ja Lentopalloseura Ettan puheenjohtaja Jukka Parkkinen ovat tyytyväisiä solmittuun sopimukseen.

-Pohjois-Suomen Erämessut on rakentunut arvokkaaksi brändiksi. Tarkoituksena ei ole muuttaa toimivaa systeemiä. Vanhaa vaalien ja uutta rakentaen lähdemme suureen haasteeseen, toteaa Vikström.

-Meillä on pieni ydinryhmä ja keskitymme jatkossa lentopallotoiminnan kehittämiseen. Luotamme täysin, että Pohjois-Suomen Erämessujen toiminnan pyörittäminen on tulevaisuudessakin luotettavissa käsissä.

LISÄTIETOJA:

Lapin Messut Oy
Toimitusjohtaja
Mikko Vikström
puh. 0400 432 498

Lentopalloseura Etta

Puheenjohtaja
Jukka Parkkinen
puh. 040 559 7042

 

YHTEYDENOTOT POHJOIS-SUOMEN ERÄMESSUT 2017 LIITTYEN:

Mikko Vikström

puh. 0400 432 498

mikko.vikstrom@lapinmessut.fi tai info@lapinmessut.fi

Erkki Kuoksa

puh. 0400 891402

erkki.kuoksa@pp.inet.fi


Log out of this account

Leave a Reply