Kotimaisen luonnon antimia ja maailman makuja Pohjois-Suomen Erämessuilla

Kotimaisen luonnon antimia ja maailman makuja Pohjois-Suomen Erämessuilla

Pohjois-Suomen Erämessuille rakentuu tänä vuonna erillinen laadukas ja monipuolinen ruokamaailma-alue anniskeluoikeuksin. Erämessujen ensimmäisessä ruokamaailmassa pääsevät esille kotimaiset ja paikalliset maut sekä erähenkeen muokattu trendikäs street food. Lisäksi ravintoloitsijat ovat panostaneet erityisesti kasvisruokaan ja erityisruokavalioihin.

Nordic Kalaravintola

Tuhansien järvien maan lukuisat kalaherkut tarjolla Erämessujen eränkävijöille! Tarjolla aimo joukko Ahdin antimia – klassikkoannoksia, kuten voissa paistettuja muikkuja, pariloitua siikaa ja Aurajuustolla kruunattua lohta, joiden lisäksi vain Oulussa tarjolla paikalla perinteiseen tapaan loimutettua lohta sekä fish ’n’ chipsejä! Ei muuta kuin atrain ojoon ja tervetuloa herkuttelemaan! Ruokakylässä messuasiakkaita palvelevat kolme kalaravintolaa.

Poppamies Burger Beast Food Truck

Burgerpeto on taas täällä! Niin suureen kuin suuren suureenkin nälkään auttavat Poppamies Burger Beastin tuhtiakin tuhdimmat purilaiset! Pehmeän ja täyteläisen pienleipomon briossisämpylän väliin on paistettu 150 grammaa 100% kotimaista rotukarjapihviä, täyteläistä tomaattia, siivu suussa sulavaa cheddaria, raikasta salaattia ja tietenkin maukkaita Poppamiehen kastikkeita. Muista maistella myös maukkaat kasvisburgerimme. Oulun Erämessuja varten keittiöpetomme kävivät vielä metsästämässä ainekset mehevän muhevaan riistaburgeriin. Tule testaamaan!

Erämiehen Riistaravintola

Suomen metsien parhaimmat antimet Riistaravintolasta! Erämessuvieraita hemmotellaan nyt erällä Suomen parhaita eräherkkuja! Tarjoilemme riistasta valmistettuja makkaroita, riistapyöryköitä sekä makkaraperunoita maittavien lisukkeiden kera. Ravintolamme tarjoilee myös maistuvia kasvisaterioita riistaherkkujen lisäksi.

Lappiravintola

Lappiravintola hakee innoituksensa pohjoisimman Suomen jylhistä tuntureista ja raikkaista tunturipuroista, puhtaasta luonnosta ja aidoista lappilaisista mauista. Oulun Erämessuilla ruokalistamme pääraaka-aine on poro eri muodoissaan ja ajatus annosten taustalla on perinteiset puhtaat maut. Ruokalistalta löytyvät niin porosta tehdyt makkarat, pyörykät kuin käristyskin, parhaiden lisukkeiden ja puolukkahillon kera. Toivotamme Teidät tervetulleiksi nauttimaan keittiömme antimista!

Kariniemen Kanavaanari Food Truck

Oulun Erämessuille saapuu Kanavaanari Food Truck suoraan Kariniemen kotitiloilta! Aina 100% kotimaisesta kanasta valmistetut mehevät artesaaniburgerit, raikkaat salaatit ja rouskuvimmat sormisyötävät talon omien kastikkeiden kera!

Street Pitas Food Truck

Ouluun saapuu pala aitoa välimerellistä kylätunnelmaa, kun Street Pitas Food Truckimme parkkeeraa osaksi Erämessujen ruokamaailmaa. Pienleipomon pitaleivän välistä löydät käsintehdyt kasvisfalafelit, mehevän maukkaan kanan ja rotukarjasta valmistetun kebabin talon omassa tomaattikastikkeessa, raikkaiden kasvisten kanssa ja talon kastikkeiden kera.

Erämiehen makkarabaari

Eränkävijällekin maistuu messueväänä tirisevä kärkkäri! Erämiehen makkarabaari tarjoilee valikoiman mahtavia makkaroita porosta ja riistasta sekä tietysti perinteistä grillimakkaraa. Ja tietysti kaikilla mausteilla!

Koko ruokakylän alue on myös anniskelualuetta, jossa janon voi sammuttaa kätevästi ruokailun yhteydessä. Alue on kuitenkin myös suunnattu kaikille messukävijöille iästä riippumatta, ja sinne voi pistäytyä muutenkin seuraamaan livenä loimutusta ja nautiskelemaan mukavasta messutunnelmasta sekä haitarimusiikista.