Ympärivuotista kelekkailua

Ympärivuotista kelekkailua

Category : Messublogi

Niin hullulta ko se saattaa kuulostaakki, moottorikelkkailu on monele ympärivuotinen harrastus. Eikä pelkästhän niin että talvet ajethan ja kesät sitten ropathan koparat mustana kelkkoja ja ootethan lunta.

Kelkkailua pystyy harrastahman ympärivuotisesti yllättävän vaivattomasti. Talvela luonnollisestikki ajethan umpista, reittiä, krossia, hillclimbbiä, enduroa, FSX:ää, sprinttiä ja milloin mitäki, mutta kesälä ko lumet on jo sulahneet, alkaa ne kaikista fanaattisimmat kelkkaharrastajat pistähmän kelkkoja kesäkunthon. Ei kesäteloile, ko kesäkunthon.

Kesälä ei lunta tietenkhän kovin monin paikoin enhän löyvy ni silloin pittää soveltaa. Tuhansien järvien maasta joka on maatalouvesta eläny iät ja ajat löytyy harrastuspaikkoja melkheinpä joka nurkalta. On järviä, jokia ja peltoja jokka kutsuu kelkkamiehiä- ja naisia luoksensa.

Lupa-asiat ko on saatu oortninkhiin ni siitä se riemu sitten repeää, vesirossia ja sänkikiiharia on melkheimpä joka viikonloppuna kesäkuun puolivälistä syyskuun loppupuolele tarjola jossakipäin Suomea. Ja mikäpä sen maukhampi tapa viettää aikaa, oli se sitten kesä tai talvi, ko hyvälä porukalla kokkoontua kelkkailun tiimoilta milloin minnekki.

Talvela monestikki lähethän kavereitten kans kaihraan kelkoitten kans ja tempasthan keskele erämaata tulet ja tulistelhan ja kahvistelhan ja rupatelhan niitä näitä. Kesälä tätä harrastethan monien järvien rannoila aivan samalalaila vesirossiharrastajien toimesta. Ranthan tulet ja sen jälkhen järvele ajelehman siksi aikaa että hiilos tekkeytyy rannassa valhmiiksi.

Toinen hyvä esimerkki kelkkailijoitten tavasta kokkoontua on Kelekkamessut, jokka on muodostuhneet kelkkakansan virallisiksi kauvenalottajaisiksi,  joihin saavuthan suomen rajojen ulkopuoleltaki tutustuhmaan ens kauven uutuukshiin ja morjestelehman väärtejä.

Nämät kaikki tapahtumat ja kisat ja messut ja kaikenlainen mahollinen yhessä touhuaminen kertoo siitä kuinka mahtavaa porukkaa kelkkailuharrastuksen parissa liikkuu. Kelkkailuharrastuksen kautta ite ainaki olen päässy tutustuhmaan niin mahtahvaan joukhoon ihmisiä, että välistä oikhein ihmetyttääki, että miten voipii olla näin hyvvää sakia sattunu kertyhmän yhen harrastuksen parhin.

Enhänpä ei ole pitkästi ko pääsee Kelekkamessuila taas raatihmaan väärtien kans, tulkaa nappaahman hihasta kiini ko näettä. Kelekkamessuila nähjän ja kuuhlan.

Kuuluttaja Ylläsjärvi
facebook.com/kuuluttaja


Log out of this account

Leave a Reply