Lapin Messut Oy ehdolla vuoden 2017 messujärjestäjäksi

  • -

Lapin Messut Oy ehdolla vuoden 2017 messujärjestäjäksi

Lapin Erämessujen, Kelekkamessujen ja Pohjois-Suomen Erämessujen messujärjestäjä Lapin Messut Oy on ehdolla Evento Awards -kilpailun voittajaksi Messut sarjassa. Tämän sarjan kolme voittajaehdokasta julkaistiin 1.3.

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards –kilpailu on käynnissä ja palkintogaala järjestetään Helsingissä 12.4. Palkintoja tavoittelevat yleisön suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot ja tapahtumajärjestäjät omilla töillään.

Lapin Messut Oy on järjestänyt Rovaniemellä Lapin Erämessut kahdeksan kertaa ja Kelekkamessut kaksitoista kertaa. Viime keväänä Lapin Messut Oy järjesti ensimmäistä kertaa Oulussa Pohjois-Suomen Erämessut. Pohjois-Suomen Erämessujen järjestäminen nosti Lapin Messut Oy:n voittajaehdokkaaksi.

Lapin Messujen toimitusjohtaja Mikko Vikströmille jo sijoittuminen kolmen joukkoon tuli yllätyksenä.

-Kisailemme todella kovassa sarjassa ja en uskonut, että voisimme päästä edes kolmen joukkoon. Etelä-Suomi on pullollaan hyvin järjestettyjä messutapahtumia. Lähdimme hakemaan lähinnä ammattilaisten antamaa palautetta järjestämistämme tapahtumista.

-Meillä on hieno ja rutinoitunut ydinryhmä, joilla on kokemusta useista messuista. Messutapahtumissa on mukana myös useita yhteisöjä ja urheiluseuroja. Ilman heidän työpanosta suuria tapahtumia on mahdoton järjestää. Erittäin suuri arvostus myös yhteistyölle Lapin AMK:n/MTI:n kanssa. Heidän kanssaan toimiminen on pitänyt meidät ajanhermolla, iloitsee Vikström ehdokkuutta parhaaksi messujärjestäjäksi.

Lisätietoa Evento Awards- kilpailusta https://eventoawards.fi/