Lapin Messut Oy mitaleille Evento Awards-gaalassa

Lapin Messut Oy mitaleille Evento Awards-gaalassa

Category : Lapin Erämessut

Rovaniemeläinen messujärjestäjä Lapin Messut Oy, yhteistyössä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin kanssa, oli 12.4. Helsingissä Tapahtumakeskus Telakalla Evento Awards -gaalassa finaalissa kolmen parhaan joukossa.

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards –kilpailu oli valtakunnallinen ja palkinnoista tavoittelivat yleisön suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot ja tapahtumajärjestäjät omilla töillään.

Lapin Messut Oy on järjestänyt Rovaniemellä Lapin Erämessut kahdeksan kertaa ja Kelekkamessut kaksitoista kertaa. Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin restonomikoulutuksen kanssa on tehty tiivistä yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien. Viime keväänä Lapin Messut Oy järjesti ensimmäistä kertaa Oulussa Pohjois-Suomen Erämessut. Pohjois-Suomen Erämessujen järjestäminen nosti Lapin Messut Oy:n kolmen finalistin joukkoon.

Lapin Messujen toimitusjohtaja Mikko Vikströmille jo sijoittuminen kolmen finalistin joukkoon tuli yllätyksenä.

-Kisailimme todella kovassa sarjassa ja en uskonut, että voisimme päästä edes kolmen joukkoon. Etelä-Suomi on pullollaan hyvin järjestettyjä messutapahtumia. Lähdimme hakemaan lähinnä ammattilaisten antamaa palautetta järjestämistämme tapahtumista.

-Meillä on hieno ja rutinoitunut ydinryhmä, joilla on kokemusta useista messuista. Messutapahtumissa on mukana myös useita yhteisöjä ja urheiluseuroja. Ilman heidän työpanosta suuria tapahtumia on mahdotonta järjestää. Erittäin suuri arvostus myös yhteistyölle MTI:n/Lapin AMK:n kanssa. Heidän kanssaan toimiminen on pitänyt meidät ajan hermolla ja yhteistyössä olemme kehittäneet tapahtumia, iloitsee Vikström sijoittumista kolmen Suomen parhaimman messujärjestäjän joukkoon.