Lapin Erämessut

  • -

Ilmahirviammunnan voitti Joonas Lehtola

RAM järjesti Lapin Erämessujen kanssa messuilla ilmahirviammunnan. Palkinnot toimitetaan voittajille.

Ilmahirviammunnan tulokset:

1. Joonas Lehtola 53pist.-EasyFind Tracker seurantalaite

2. Tuomas Väärälä 52 pist.-Hotelli Vaakunan lahjakortti 2henk/1vrk
3. Simo Tukia 51 pist.-Lowrance paukkuliivi
4. Kari Tapani 50 pist.-Provac vakuumikone
5. Juha-Pekka Huikari 49 pist.-Abu Blaack Max avokelasetti
6.Joonata Heikkilä 47 pist.-Helikon reppu
7.Reima Tapanimäki 47 pist.-Shimano avokela
8. Esa Viinikka 46 pist.-Marttiinin taittoveitsi
9. Matti Ollonen 46 pist.-Lenz vaellussukka 3 paria
10. Jouko Ylisuvanto 45 pist.-Erämessu T-paita


  • -

Erämessut 2018 ohi. Seuraavat Rovaniemellä 2020

Kiitämme messuilla kävijöitä (23252), näytteilleasettajia, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita. Eräväen tapaamme vuoden kuluttua Pohjois-Suomen Erämessuilla Oulussa.

 

     

     

    

           

       


  • -

Lippujen verkkokauppa avattu

Lippujen verkkokauppa on aukaistu. Lippuja voi ostaa ennakkoon näiltä sivuilta klikkaamalla etusivulla oikealla olevaa Osta lippuja-merkistä tai sivun yläosassa oikealla olevaa Verkkokauppa-linkkiä. Ostamalla liput välttyy jonottamiselta.

Lippujen hinnat: Aikuset 15€, lapset (12-16v) 8€, perheet (2aik+lapset) 30€. Erikoisliput äideille äitienpäivänä vain verkkokaupasta 10€


  • -

Lapin Messut Oy mitaleille Evento Awards-gaalassa

Rovaniemeläinen messujärjestäjä Lapin Messut Oy, yhteistyössä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin kanssa, oli 12.4. Helsingissä Tapahtumakeskus Telakalla Evento Awards -gaalassa finaalissa kolmen parhaan joukossa.

Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards –kilpailu oli valtakunnallinen ja palkinnoista tavoittelivat yleisön suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot ja tapahtumajärjestäjät omilla töillään.

Lapin Messut Oy on järjestänyt Rovaniemellä Lapin Erämessut kahdeksan kertaa ja Kelekkamessut kaksitoista kertaa. Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin restonomikoulutuksen kanssa on tehty tiivistä yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien. Viime keväänä Lapin Messut Oy järjesti ensimmäistä kertaa Oulussa Pohjois-Suomen Erämessut. Pohjois-Suomen Erämessujen järjestäminen nosti Lapin Messut Oy:n kolmen finalistin joukkoon.

Lapin Messujen toimitusjohtaja Mikko Vikströmille jo sijoittuminen kolmen finalistin joukkoon tuli yllätyksenä.

-Kisailimme todella kovassa sarjassa ja en uskonut, että voisimme päästä edes kolmen joukkoon. Etelä-Suomi on pullollaan hyvin järjestettyjä messutapahtumia. Lähdimme hakemaan lähinnä ammattilaisten antamaa palautetta järjestämistämme tapahtumista.

-Meillä on hieno ja rutinoitunut ydinryhmä, joilla on kokemusta useista messuista. Messutapahtumissa on mukana myös useita yhteisöjä ja urheiluseuroja. Ilman heidän työpanosta suuria tapahtumia on mahdotonta järjestää. Erittäin suuri arvostus myös yhteistyölle MTI:n/Lapin AMK:n kanssa. Heidän kanssaan toimiminen on pitänyt meidät ajan hermolla ja yhteistyössä olemme kehittäneet tapahtumia, iloitsee Vikström sijoittumista kolmen Suomen parhaimman messujärjestäjän joukkoon.


  • 0

Lapin Erämessut yhdeksännen kerran

Lapin Erämessut järjestetään 10.-13.5.2018 yhdeksännen kerran. Messupaikkana on Lappi Areena Hiihtomajantie 6.

Lapin Erämessut ovat eräihmisten kohtauspaikka. Messuilla alan välinevalmistajat ja maahantuojat kohtaavat käyttäjiä ja voivat esitellä yleisölle saatavissa olevat tavarat, valikoimat ja uutuudet.

Messuille on rakenteilla mielenkiintoista ohjelmaa. Luvassa on näkemistä, kokemista, oppimista, maistamista ja ostamista. Messut on suurin alan tapahtuma Lapissa.

Messulipuille tulee näille sivuille oma verkkokauppa. Kauppa aukeaa maaliskuun loppupuolella. Seuraahtan meitä myös facebookissa ja Instagramissa nimellä @lapineramessut.

Lapin Ilmakuvaus PeeTee Hietala kuvaama ja editoima ja Rane Savelan musiikilla tunnelmia Lapin Erämessuilta 2016.


  • 0

Uudet nettisivut tulille. Myös some visertää

Messuihin on aikaa reilu viikko. Kaiken kiireen keskellä saimme tulille myös uudet nettisivut. Sivuilla on varmasti vielä bugeja ja toivoisimme teiltä palautetta sivujen toimivuudesta. Palautteen voitte lähettää Ota yhteyttä-sivulla olevasta palauteosiosta. Seuratkaa myös Erämessujen facebookia. Löydymme myös twitteristä ja instagramista. Virallinen hastag on #lapinerämessut.

Jo nyt pieni info liikennöinnistä ja paikoituksesta Lappi Areenan läheisyydessä.

Messualueella on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Lauantaina ja sunnuntaina myös Rommelin kenttä on paikoitusalueena. Varaudu liikenteenohjausmaksuun 2€ ja maksa se Infopisteeseen.

Messubussilla maksutta messuille lauantaina Tasalta Keskuskenttä, Ruokasenkatu, Valtakatu, Pohjanhovi, Lappi Areena. Puolelta Lappi Areena,Toripuistikko, Pub Uitto, Keskuskenttä. Bussi lähtee messualueen pohjoispuolelta.  Messubussikuljetuksen hoitaa Kutilan Liikenne.


  • 0

Eräkinossa uusia eräelokuvia

Erämessujen Eräkinossa on nähtävissä tuoreita eräelokuvia kahdelta eri tuottajalta.
10.30  Kuohukorven Missi (Loimumedia, 2016)
12.00  Pennusta seisojaksi (Videosara, 2015)
13.00  Lintuselkosten samoilija (Videosara, 2015)
14.00  Ruskametsoja Inarin erämaasta (Videosara, 2015)
15.00  Erämaan hirvenpyytäjät (Videosara, 2014)
16.00  Metsästysspanielit riistamailla (Videosara, 2015) Ei sunnuntaina
17.00  Lintuhaukkuja ja eränkäyntia Sompiossa (Loimumedia, 2014) Ei sunnuntaina

Tarjontaa on siis niin hirvikoira-, seisoja-, pystykorva- kuin spanieliväelle ja vielä koirattomillekin eränkävijöille.  Lisätietoja ja trailereita löytyy sivuilta www.videosara.fi ja www.loimumedia.fi


  • 0

Rovaniemen alakoululaisille 4000 lippua

Tags : 

Olipas ilo laittaa postia 4000 kpl Rovaniemen alakoululaiselle. Matkaan lähti ilmaisliput Erämessuille. Kuhan vain sitten opet jakaisivat nuo liput. Oishan se noloa, jos naapurin Petteri saa lipun ja Jyri ei. Lapsille kiinnostavia aiheita messuilla ovat ainakin ratsastus, linnunpönttöjen valmistus ja pomppulinna sekä lapsiparkki. Messuilla vierailevat myös  Jonne jääkarhu, Onni Orava ja Fani-saurus.


  • 0

Rovaniemen suurimmat messut. Peltsikin mukana

Rovaniemellä Lappi Areenalla järjestettävät kahdeksannet  Lapin Erämessut 13.-15.5.2016 tulee olemaan kaikkien aikojen suurimmat messut Rovaniemellä.

Messuilla on ensi kertaa käytössä Lappi Areenalla kolme hallia. Messutilaa sisällä on 5000 neliötä ja ulkotilaa on 4000 neliötä. Lähes kaikki messupaikat on varattu ja odotettavissa on monipuolinen ja näyttävä kattaus eri näytteilleasettajilta.

Messuille on rakennettu mielenkiintoista ohjelmaa ja ohjelmalavalla nähdään mm. Mikko ”Peltsi” Peltola. Peltsi on kaikille lappilaisillekin tuttu tv-ohjelmasta Peltsin Lappi. Messuohjelma tarkentuu lähiaikoina ja siitä tiedotetaan myöhemmin.

Erämessujen lippuja saa ennakkoon 2€ halvemmalla S-etukortilla  Rovaniemen Prismassa. Ryhmät voivat tilata lippuja info@lapinmessut.fi


  • 0

Some pöhisemään ennen messuja ja messujen aikana

Lapin Erämessuja voit seurata myös twitterissä nimellä @LEramessut ja instagramissa nimellä lapineramessut. Hastag molemmissa ‪#‎lapinerämessut. Laitetaanpas tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja liikenteeseen myös Lapin Erämessujen facebookissa, niin saadaan yhdessä kunnon pöhinät käyntiin myös somessa.