Kelekkamessut

  • 0

Liput ennakkoon verkkokaupasta

Kelekkamessujen lippuja saa ennakkoon ainoastaan verkkokaupasta TÄÄLTÄ . Verkkokauppa avautuu maanantaina 25.9. klo 08.00

Poikkeuksena isoille rymille liput tilataan osoitteesta info@lapinmessut.fi

Lippujen hinnat ovat seuraavat:

Lauantai ovelta: Aikuiset 15€ ja lapset 8€
Lauantai verkkokaupasta: Aikuiset 13,5€ ja lapset 6,5€

Sunnuntai ovelta: Aikuiset 13€ ja lapset 6€
Sunnuntai verkkokaupasta: Aikuiset 11,5€ ja lapset 4,5€

Lippujen hinnat sisältävät maksuttoman pääsyn kelkkailuelokuvan esityksiin messuilla. Elokuvat nimi, tekijät ja traileri julkistetaan viikolla 39


  • 0

Enää kolme kuukautta ja Kelekkamessut 4.-5.11.2017

Kahdennettoista Kelekkamessut järjestetään Rovaniemen Lappi Areenalla 4.-5.11.2017. Hulppeisiiin bileisiin on aikaa siis enää kolme kuukautta.

Messuosastojen myynti on hyvällä mallilla ja jo nyt voidaan sanoa, että kaikki kolme hallia ja piha-alue ovat kaikki täynnä, kun messut alkavat.

Messuille on jälleen tulossa viime vuoden malliin laadukas elokuvaesitys. Siitä myöhemmin. Messuille tulee uutuutena lippujen verkkomyynti näiden nettisivujen kautta.

Entiseen malliin järjestämme bussikuljetuksen kaupungista messualueella lauantaina ja se on edelleen maksuton. Hotellien kanssa neuvottelemme parhaillaan messuhinnoista ja niistäkin tietoa näille sivuille.

Olkaahan kuulolla ja seuratkaa näitä sivuja ja facebooksivujamme.


  • 0

Messujen jälkeen…messujen jälkeen…

Sehän ois kaksi viikkoa messuihin. Messuillahan on tietysti lystiä, mutta olemme varmistaneet, että vierailla on kivaa myös messujen jälkeen.

Kuvassa olevat ravintolat toivottavat kaikki vieraat saapumaan kelkkailun Euroopan pääkaupunkiin. Käykäähän kurkkaamassa minkäslaisia “kelekkoja” näistä ravintoloista löytyy.


  • 0

Rovaniemen koululaisille 4000 kpl kutsukortteja messuille

Olemme kantaneet oman kortemme kekoon jälleen, että kelkkailijoita riittäisi tulevaisuudessakin. Panimme tänään jakoon tämmöisen kasan (4000 kpl) Rovaniemen koululaisille tarkoitettuja kutsukortteja. Korteilla on maksuton sisäänpääsy sunnuntaina messuille.

Toivottavasti koulut ja opettajat laittavat kortit jakoon. Tiedämme, että näitä jo odotellaan monessa perheessä. Sehän ois itkun paikka, jos kortti ei saapuisikaan perille.


  • 0

Snomobile documentary film -The Journey | Exploring the snow

The Journey, toinen osa dokumenttisarjasta Exploring the Snow.

Elokuvan esitysajat Kelekkamessuilla: Lauantaina 5.11. klo 12.00 ja klo 15.00, sunnuntaina 6.11. klo 12.00 ja klo 14.00

Liput elokuvaan: Aikuiset 8€ ja alle 12v lapset 5€

Katso tästä trailer http://bit.ly/2dCkmLM

Kesto 61 min.
Tekstitys suomeksi
Paikka: Kelekkamessut 2017, Rovaniemi, Tarvikehallin katsomo. Kulku katsomoon hallien väliseltä yläkäytävältä.


  • 0

Kelekkamessut lähestyvät. Lippuja ennakkoon Prismasta

Kelekkamessut lähestyvät

Tulevat Kelekkamessut järjestetään Rovaniemellä Lappi Areenalla 5.-6.11.2016. Messujen paikkamyynti on tällä hetkellä loppusuoralla. Ainoastaan muutama paikka on enää vapaana. Messualueen kartassa vihreät numerot vapaita. Tilanne 20.9.2016

Kun saamme paikat myytyä, niin päivitämme myös näytteilleasettajien luettelon. Jo nyt voimme luvata, että tulossa on laadukkaimmat Kelekkamessut, mitkä Rovaniemellä on järjestetty. Messuille esitettää ensi-illassa myös kansainvälinen kelkkailun dokumenttielokuva. Tästä hiukan myöhemmin lisää.

Nyt vain majoituspaikkoja varailemaan. Kelekkamessujen yhteistyöhotelleja ovat Sokos Hotel Vaakuna ja Rantasipi Pohjanhovi.


Ennakkolippujen myynti alkaa 3.10.

Kelekkamessujen lippujen ennakkomyynti alkaa 3.10. Rovaniemen Prismassa. Liput saa ennakkoon 2€ edullisemmin esittämällä S-etukortin. Lippujen normasalihinnat: Aikuiset 13€ ja lapset 6€. Alle 10v lapset aikuisten seurassa maksutta.

Ryhmälippuja voi tilata ennakkoon sähköpostilla osoitteesta: info@lapinmessut.fi  Kymmenestä lipusta yksi ilmainen lippu.


  • 0

Kelekkamessut 11. kerran Rovaniemellä Lappi Areenalla

Seuraavat Kelekkamessut järjestetään Rovaniemellä Lappi Areenalla 5.-6.11.2016. Olemme ensiksi yhteydessä viime messujen näytteilleasettajiin ja sen jälkeen mahdollisiin uusiin, mikäli tilaa vapautuu.


Viimeisimmät uutiset

Haku